Identificeer, visualiseer en optimaliseer je computernetwerk

Laatstejaarsstudenten Toegepaste Informatica, afstudeerrichting systeem- & netwerkbeheer, brengen in het kader van hun Bachelorproef je huidig netwerk in kaart, analyseren het en geven de sterke en zwakke punten aan met advies voor verbetering in functie van de gewenste applicaties op korte en/of lange termijn: cloud-based architectuur, virtualisatie, of gewoon een simpel werkend intranet dat computers en printers met elkaar verbindt op een efficiƫnte wijze. Dit project leert studenten hun kennis in de praktijk te brengen, rekening houdend met de vereisten van een real life case.

Gedurende 4 weken werkt een groep studenten intensief aan deze analyse (via on site bezoeken) en stellen ze een gepersonaliseerd voorstel op tot verbetering van het bestaande computernetwerk. Ze worden hierin begeleid door ervaren docenten om tot een deugdelijke oplossing te komen.

Februari 2021 perm_contact_calendar
€ 850 (extra begeleidingstijd docenten en werkingskosten) payment

(Exclusief BTW. Er kan gebruik gemaakt worden van de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid.)
  • Wat wordt van jou verwacht?
  • Toegang tot het netwerk (hardware & software)
  • Korte- en langetermijn doelen van je organisatie op ICT gebied die door het computernetwerk ondersteund moeten worden.
  • Beschikbaarheid gedurende februari 2021 voor studenten en begeleidende lectoren om vragen te beantwoorden en eventueel tussentijdse suggesties te evalueren.
   Contacteer ons
University Colleges Leuven-Limburg
Unsplashed background img 3